“Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor,marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu Care este in ceruri Iar cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu Care este in ceruri.”

AcasaAcasa  Despre noiDespre noi  InregistrareInregistrare  ColaboratoriColaboratori  ConectareConectare  FAQFAQ  CautareCautare  

Impartiti | 

Marian Teofan Grierosu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Florentina
Membru fondator

Data de inscriere: 19/12/2010
Varsta: 30
Localizare: Prahova

MesajSubiect: Marian Teofan Grierosu   24.02.11 4:34

Ma numesc Marian Teofan Grierosu si m-am nascut la data de 17 aprilie 2010 in Iasi. Am un fratior in varsta de 4 ani si provin dintr-o familie unita in credinta, taticul meu fiind preot. Numele meu a fost ales in cinstea Maicii Domnului si in omagiul parintelui Teofan Merla de la Manastirea Cetatuia din Iasi.

La data de 17 mai 2010, cand aveam varsta de o luna, parintii m-au dus la Spitalul Sf. Maria din Iasi, pentru ca eram palid si refuzam sa mananc. Am fost internat la Terapie Intensiva si dupa doua zile am primit diagnosticul: Leucemie Acuta Limfoblastica Congenitala cu celule precursoare B. Am fost transferat la sectia de Oncologie unde am inceput tratamentul cu chimioterapie Interfant 99, am raspuns la tratament si am intrat in remisie, spre bucuria familiei mele si surprinderea medicilor.

Sunt singurul copil din tara cu leucemie congenitala care a supravietuit. Majoritatea copiilor nascuti cu leucemie se sting dupa cateva zile. De la varsta de o luna am suportat tratament cu chimoterapie, transfuzii de sange, punctii lombare si medulare dureroase. Dumnezeu si Maica Domnului au fost alaturi de mine si m-au tinut in viata.

Pe tot parcursul tratamentului, la sugestia medicilor, parintii mei au incercat sa ma duca in Italia. Protocolul meu de tratament prevede un transplant de celule stem hematopoietice dupa faza de consolidare. Riscul de recadere in cazul meu este foarte mare si in tara nu s-a facut transplant alogen la un copil atat de mic.

Speranta mea este acest transplant alogen in Italia, la spitalul San Matteo din Pavia. Costul acestui transplant este de 110.000 de Euro, la care se adauga costul cautarii unui donator in registru, care variaza intre 10.000 si 20.000 de Euro. Parintii mei nu au acesti bani, dar au multa credinta in Dumnezeu si speranta ca intr-o zi voi fi sanatos.

Va rog pe voi, oameni cu suflet mare, sa ajutati la implinirea visului dragilor mei parinti: acela de a avea doi copii sanatosi. Nu toti oamenii au p0sibilitati, dar pentru mine este foarte importanta si rugaciunea. Sunt multi oameni buni care m-ar ajuta daca ar sti povestea mea, asa ca va rog sa le-o spuneti tuturor cunoscutilor vostri si sa ma sprijiniti prin postarea bannerului meu pe site-ul vostru si mediatizarea in retelele sociale.

Puteti afla noutati despre mine citind pagina Jurnalul meu.

Cu drag,

Bebe Marian

Donatii:

Banca: BRD Iasi – Agentia Poitiers

IBAN: RO53 BRDE 240SV 65357502400 – RON

Titular: Grierosu Vasile
http://bebemarian.wordpress.com/2011/02/16/hello-world/#comment-37

Sus In jos
http://dumnezeuneiubeste.forumgratuit.ro
Elena
Moderator

Data de inscriere: 04/01/2011
Varsta: 29
Localizare: dambovita

MesajSubiect: Re: Marian Teofan Grierosu   24.02.11 4:44

Doamne ajuta ingerasul mic!

Sus In jos
Gaby
Membru

Data de inscriere: 22/12/2010
Varsta: 34
Localizare: italia

MesajSubiect: Re: Marian Teofan Grierosu   27.02.11 9:56

Dumnezeu sa te ajute ingerasule mic!!!
Sus In jos
Florentina
Membru fondator

MesajSubiect: Re: Marian Teofan Grierosu   14.08.11 4:47

"Scriem aceste randuri in dorinta de a multumi tuturor acelora care s-au implicat in campania umanitara a lui Marian Teofan , celor care l-au ajutat si celor care s-au rugat si se roaga pentru el . Acum scopul lumesc a fost indeplinit , Marian este acum la tratament in strainatate. Aici are parte de cel mai adecvat tratament si de cele mai bune conditii .Mai departe ne rugam ca bunul Dumnezeu sa randuiasca ceea ce este mai folositor pentru mantuire si sa incununeze lupta lui Marian cu biruinta . Familia lui Marian Teofan a decis incetarea campaniei umanitare pentru el , singurul lucru de care mai are nevoie acum din partea noastra este rugaciunea , si pentru aceasta va multumeste si nadajduieste ca se va ruga si el pentru voi intr-o buna zi ."
http://bebemarian.wordpress.com/2011/05/10/eveniment-umanitar-pentru-marian-teofan/#comments

"Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunea,pentru ca atunci cand Il vei uita,Domnul sa-si aduca aminte de tine."
Sus In jos
Florentina
Membru fondator

MesajSubiect: Re: Marian Teofan Grierosu   12.02.12 6:48

Ultima stire
Inca din vara lui 2011 ,cu ajutorul unor oameni cu suflet mare Teofan a ajuns la tratament in strainatate unde a urmat toate ciclurile de tratament in vederea pregatirii pentru transplantul medular , un tratament citostatic foarte dur efectuat printr-un cateter , un tratament cu doze mari de cytostatic , apoi cu perioade lungi de refacere a organismului si iesirea din aplazie ( maduva trebuia sa inceapa sa produca din nou globule ) Din pacate tocmai atunci cand gandeam ca toate lucrurile merg bine , boala lui Teofan a recidivat din nou si tratamentul a fost reluat cu doze si mai mari de chimioterapie . Despre ce a urmat nu dorim sa mai vorbim , dar va puteti imagina o lumanare care se consuma incet incet si nimeni nu putea face nimic ca sa dea timpul inapoi .
Necazul acesta ne-a facut pe noi sa privim cu multa tristete la cei care au copii sanatosi dar nu stiu sa pretuiasca lucrul acesta , la cei care leapada copii din pantece , dar ne-a invatat sa fim mai apropiati de copii si sa incercam sa le oferim lor ceea ce nu am putut oferi copilului nostru .De aceea din banii oferiti pentru Teofan , in urma cheltuielilor de tratament din strainatate ,transport si inmormantare, o parte din banii ramasi ( cei de la numarul de teledon oferit de Asociatia Pavel )au fost lasati pentru copii bolnavi de cancer , cu o alta parte s-a inceput inainte de craciun o lucrare de ajutorare a sectiei de oncologie a Spitalului de copii din Iasi (daruri , televizoare , aeroterme ,… ) , lucru care va continua pe viitor , iar cu o a treia parte parintii au inceput demersurile pentru amenajarea unui mic parc de joaca pentru copii, in apropierea Bisericii si a locului de veci unde odihneste micutul Teofan . Consideram ca macar acest lucru il putem face ca sa avem vie amintirea lui Teo.
Stim ca a suferit mult , mult prea mult pentru un prunc , si in ziua de azi ne intrebam de unde atata forta pentru un copil atat de mic . Acum rana din sufletul familiei este inca proaspata si nu stim cu ce, si daca se va vindeca vreodata . Nu stim daca este durere mai mare in viata ca pierderea copilului pe care l-ai dorit , si pentru care ai luptat dar stim doua lucruri “ fericiti cei ce plang ca aceia se vor mangaia “ si mai sim ca Hristos Domnul a zis ” lasati pruncii sa vina la mine caci a unora ca acestora este imparatia cerurilor “ De aceea singura noastra mangaiere in acest moment este ca Imparatia lui Dumnezeu s-a mai imbogatit cu un inger .
, Acum la biserica unde se odihneste micutul , ca o fagaduinta dusa lui Dumnezeu se savarseste Sfanta Liturghie de cel putin trei ori pe saptamana si sunt pomeniti in rugaciunile de la “proscomidie “toti cei care l-au ajutat pe Teofan.
In continuare in numele lui Teofan va multumim tuturor acelora care l-au ajutat sa aiba parte de o alta sansa , celor care s-au implicat si mai ales celor care s-au rugat pentru el , stim ca acum el se roaga pentru toti ,
………. La revedere ingeras drag ………..

"Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunea,pentru ca atunci cand Il vei uita,Domnul sa-si aduca aminte de tine."
Sus In jos
Elena
Moderator

Data de inscriere: 04/01/2011
Varsta: 29
Localizare: dambovita

MesajSubiect: Re: Marian Teofan Grierosu   12.02.12 7:46

Doamne, ai grija de ingeras si de parintii lui :((

Sus In jos
den123
Membru

Data de inscriere: 09/07/2011
Varsta: 32
Localizare: spania

MesajSubiect: Re: Marian Teofan Grierosu   13.02.12 3:38

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Sus In jos

Marian Teofan Grierosu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1
De retinut!
Evitati limbajul tip sms si mess!Folositi majuscule doar cand este necesar!
Cand preluati un articol asigurati-va ca este in duhul ortodoxiei!Nu uitati sa precizati sursa!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Dar din dar se face Rai-

"Mantuitorul a ales Crucea fiindca astfel se moare cu mainile intinse.El s-a sfarsit imbratisandu-ne"
"Nu piroanele L-au tinut pe Hristos rastignit ci marea Lui iubire de oameni"
"Dacă ar fi fost în lume numai un singur păcătos, Iisus ar fi adus cu drag pentru el singur aceeaşi Jertfă, ca pentru o lume întreagă.”
Deci indrazneste si tu!Fa un pas catre Dumnezeu si El va face restul catre tine!
Creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti blogul tau