“Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor,marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu Care este in ceruri Iar cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu Care este in ceruri.”

AcasaAcasa  Despre noiDespre noi  InregistrareInregistrare  ColaboratoriColaboratori  ConectareConectare  FAQFAQ  CautareCautare  

Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... 5 5 4

Impartiti | 

Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 29 ... 58  Urmatorul
AutorMesaj
Florentina
Membru fondator

Data de inscriere: 19/12/2010
Varsta: 30
Localizare: Prahova

MesajSubiect: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...   02.01.11 11:27

Aici ne putem bea cafeaua de dimineata,vorbim intre noi,ne spunem ofurile.Nu uita.... un zambet si o vorba buna ajuta !

Ultima editare efectuata de catre Admin Florentina in 02.01.11 23:42, editata de 1 ori
Sus In jos
http://dumnezeuneiubeste.forumgratuit.ro
Livia
Moderator

Data de inscriere: 22/12/2010
Localizare: Arad

MesajSubiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...   02.01.11 23:23

Neata Flore. Esti mai bine aZi ?

Dumnezeu sa va binecuvanteze !
Sus In jos
Florentina
Membru fondator

MesajSubiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...   02.01.11 23:31

Neata,daaa,sunt fresh,acum tre' sa-i dau strumfului sa manance ,sa fac putina curatenie,mancare ,tre' sa vina parintele cu botezul zilele astea.
Sus In jos
Livia
Moderator

MesajSubiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...   02.01.11 23:36

Ma bucur .Chiar ieri discutam cu niste musafiri la noi,ne intrebam cand vine popa

Sus In jos
Florentina
Membru fondator

MesajSubiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...   03.01.11 1:28

Noi am desfacut bradul,l-am scos afara,deja incepuse sa se scuture,acum mi-am facut o cafea si apoi vreau sa fac niste peste la cuptor.
Sus In jos
Livia
Moderator

MesajSubiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...   03.01.11 2:14

Bradul ....noi il mai pastram ...pt fete .Cafea si eu as mai bea (poate imi torn inca una ) cat despre mancare ...nu fac nimic pana nu se goleste frigiderul :))

Sus In jos
cristina41975
Colaborator

Data de inscriere: 20/12/2010
Varsta: 37
Localizare: Mures

MesajSubiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...   03.01.11 3:02

Buna ziua! Eu sunt la o cafea tarzie ...
Sus In jos
http://mamasicopilul.forumgratuit.ro/forum
Florentina
Membru fondator

MesajSubiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...   03.01.11 3:06

Si eu tot tarziu am baut cafeaua!Ce onoare !
Sus In jos
Livia
Moderator

MesajSubiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...   03.01.11 5:39

Sus In jos
Elena
Moderator

Data de inscriere: 04/01/2011
Varsta: 29
Localizare: dambovita

MesajSubiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...   06.01.11 6:16

buna fetele.
azi la noi e sarbatoare in sat. sunt steagurile.
iar maine vin iordanitorii.

Sus In jos
Florentina
Membru fondator

MesajSubiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...   06.01.11 6:22

Buna Elena!Eu am putin timp acum pana vine sor'mea si incerc sa scriu undeva pentru promovarea forumului.Vorbeam cu Livia,nu cred ca o se inghesiue lumea,dar speram sa fie mai bine pe viitor!
Sus In jos
Gaby
Membru

Varsta: 34
Localizare: italia

MesajSubiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...   06.01.11 11:50

Buna fetele!Flore lasa si daca nu se inghesuie lumea si putine daca santem tot avem ce invata una de la alta.Iti spun sincer ca eu aici intru fericita,cu inima deschisa,am ce invata ,vad multe cuvinte frumoase....
Astazi am fost la biserica ,am luat apa sfintita si dupa amiaza a venit protul cu boboteaza ca na reusit sa ajunga inainte.
Elena ce sant iordanitorii?
Sus In jos
Elena
Moderator

MesajSubiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...   10.01.11 3:06

buna fetele.
gabi, la noi vin baieti cu caldarusa cu agheazma si stropeste in casa cu busuioc, si canta iordanul.
si pe copii, baieti, si mai ales pe fetele nemaritate le arunca in sus.
............
azi sunt foarte trista. am intrat aici sa ma mai linistesc.sa nu ma vada copiii ca plang. inebunesc cand stiu ca urmeaza iar luni de zile sa stau singura.

Sus In jos
Florentina
Membru fondator

MesajSubiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...   10.01.11 3:10

Hai Elena ,capul sus!Stiu ca ti-e greu ....nu esti singura,ai copiii,ne ai pe noi,si Il ai pe Dumnezeu cu tine in fiecare zi!
Sus In jos
Elena
Moderator

MesajSubiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...   10.01.11 3:17

asa e flore. dar in momentul asta simt ca nu mai pot.sper sa imi revin in zilele urmatoare... dar e greu. nu am pe nimeni aici, nu ma intelege nimeni.

Sus In jos

Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 58Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 29 ... 58  Urmatorul
De retinut!
Evitati limbajul tip sms si mess!Folositi majuscule doar cand este necesar!
Cand preluati un articol asigurati-va ca este in duhul ortodoxiei!Nu uitati sa precizati sursa!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Arhiva-

"Mantuitorul a ales Crucea fiindca astfel se moare cu mainile intinse.El s-a sfarsit imbratisandu-ne"
"Nu piroanele L-au tinut pe Hristos rastignit ci marea Lui iubire de oameni"
"Dacă ar fi fost în lume numai un singur păcătos, Iisus ar fi adus cu drag pentru el singur aceeaşi Jertfă, ca pentru o lume întreagă.”
Deci indrazneste si tu!Fa un pas catre Dumnezeu si El va face restul catre tine!
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog