| | Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Elena Moderator

Mesaje: 590 Data de inscriere: 04/01/2011 Varsta: 29 Localizare: dambovita
 | Subiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... 16.11.11 23:33 | |
| buna dimineata fetele. azi andreea e libera de la scoala ca au cerc, asa ca i-am dus pe amandoi la gradinita, i se facuse dor andreei de doamna ei. eu am facut un ceai, acum il beau si mai tarziu fac mancare, cred ca fasole prajita si ciorba de rosii cu cartof. va pup, sa aveti o zi placuta! |
|
 | |
Livia Moderator

Mesaje: 269 Data de inscriere: 22/12/2010 Varsta: 30 Localizare: Arad
 | Subiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... 17.11.11 0:49 | |
| Neata .Elena cum e aia fasole prajita ?
 Dumnezeu sa va binecuvanteze ! |
|
 | |
den123 Membru

Mesaje: 326 Data de inscriere: 09/07/2011 Varsta: 32 Localizare: spania
 | Subiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... 17.11.11 6:02 | |
| buna fetelor,.Gaby,este vorba cumva de reteta aia de placinta cu mere din bucataria gospodinelor?o vreau si eu ,pentru sfarsitul asta de saptamana,. Au iesit foarte buni covrigeii,putin prea dulci ca am cam pus zahar peste tot:)))dar sotului meu ai place foarte mult dulcele,asa ca acuma nu mai am nici unul.Denisa nu a vrut s-a guste ca nu ia placut cum arata macul pe deasupra,la intrebat pe Dani :ce e asta tati?si atat, nu a mai vrut s-a manance.
|
|
 | |
den123 Membru

| Subiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... 17.11.11 6:07 | |
| Elena ,cum e ciorba de rosii cu cartofi? Si eu vreau reteta,. Eu astazi am s-a fac o ciorba de fasole doar ca am s-a adaug si niste sfecla rosie. Vreau sa-i invat pe copii s-a manance sfecla rosie ca e foarte sanatoasa si gustoasa,iar mie ami pplace foarte mult,. Pacat ca nu sunt mai multe retete din sfecla rosie. |
|
 | |
Cozma Daniela Membru

| Subiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... 17.11.11 6:34 | |
| As vrea si eu reteta de ciorba de rosii cu cartofii |
|
 | |
Elena Moderator

Mesaje: 590 Data de inscriere: 04/01/2011 Varsta: 29 Localizare: dambovita
 | Subiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... 17.11.11 9:00 | |
| buna fetele, am pus retetele, la subiectul "din bucataria gospodinelor". e ceva simplu...invatat de la bunica mea :)) |
|
 | |
Livia Moderator

| Subiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... 18.11.11 0:11 | |
| salut ! pai era simplu,reteta stiuta de toate femeile,doar ca se numeste altfel :-)))).ce faceti ? eu ma pregatesc sa merg la manastirea Bodrog. |
|
 | |
Cozma Daniela Membru

| Subiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... 18.11.11 5:44 | |
| Daca mergi la manastire roaga-te si pentru mine livia |
|
 | |
Gaby Membru

Mesaje: 577 Data de inscriere: 22/12/2010 Varsta: 34 Localizare: italia
 | Subiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... 18.11.11 7:02 | |
| Buna fetele! Ieri am fost nevoita sa ascund calculatorul,ca nu ma mai intelegeam cu Andrei ,vrea sa asculte muzica de dimineata pana seara,are perioade .demult nu la mai interesat,acum i se facuse dor de albinutele care zboara. De dimineata am umblat la 2 scoli ,speram sa gasesc ceva posturi macar la privat...nimic nici acolo nu sant posturi,unde l-am inscris a ramas tot pe postul 2...nu cred ca avem sanse anul asta ,as fi vrut sa mearga la gradinita ca acasa nu are copii,se plictiseste tot timpul singur si in parc e foarte rece ,nu mai mergem. Andreea nu stiu reteta care e aici de placinta ,eu am facuto din capul meu si a iesit foarte frageda .Am pus cam 100 gr de margarina ,am topito putin,100 gr de zahar ,1 lingurita sare mare,15 linguri ulei,jum. cubulet de drojdie(am disolvat cu apa calduta si o ling. de zahar)si un pahar de apa calduta,apoi faina cat cuprinde ,am framantat un aluat putin mai moale decat aluatul de paine.Dupa ce a plamadit am intins o foaie de 1 un deget grosime ,aparte am razalit cam 1 kg de mere ,fara coja ,le-am lasat sa se scurga zeama ,apoi am adaugat 4 linguri de zahar si scortisoara.Am intins merele peste foaie ,am adaugat cealalta foaie ,deasupra am presarat cu zahar si scortisoara si am bagat la cuptor.Cand se rumeneste putin e deja gata cam 25 de min la 180 grade. |
|
 | |
Gaby Membru

Mesaje: 577 Data de inscriere: 22/12/2010 Varsta: 34 Localizare: italia
 | Subiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... 19.11.11 6:51 | |
| Salut,unde ati disparut toate ? a plecat toata lumea in vacanta ? |
|
 | |
Florentina Membru fondator

Mesaje: 2098 Data de inscriere: 19/12/2010 Varsta: 30 Localizare: Prahova
 | Subiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... 20.11.11 2:58 | |
| Buna fetele!  "Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunea,pentru ca atunci cand Il vei uita,Domnul sa-si aduca aminte de tine." |
|
 | |
Cozma Daniela Membru

| Subiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... 20.11.11 9:03 | |
| gabi o sa incerc si eu reteta ta de prajtura daca zici ca a iesit frageda |
|
 | |
den123 Membru

| Subiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... 20.11.11 9:11 | |
| salut fetelor,cochetelor:)) |
|
 | |
Livia Moderator

| Subiect: Re: Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... 21.11.11 1:29 | |
| Buna fetelor ! sa aveti o zi frumoasa !  Dumnezeu sa va binecuvanteze ! |
|
 | |
| | Vine omul sta o leaca,mai discuta dar si pleaca... | |
|