| | Rai sau Iad.....decizia iti apartine! | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Florentina Membru fondator

Mesaje: 2098 Data de inscriere: 19/12/2010 Varsta: 30 Localizare: Prahova
 | Subiect: Rai sau Iad.....decizia iti apartine! 09.01.11 3:47 | |
|  Din punctul tau de vedere cum crezi ca arata Raiul si Iadul?Unde ai vrea sa ajungi dupa moarte?Judeacand dupa faptele tale de pana acum de care crezi ca ai fi demn?
Ultima editare efectuata de catre Florentina in 13.01.11 3:49, editata de 1 ori |
|
 | |
Elena Moderator

Mesaje: 590 Data de inscriere: 04/01/2011 Varsta: 29 Localizare: dambovita
 | Subiect: Re: Rai sau Iad.....decizia iti apartine! 10.01.11 3:12 | |
| stiu ca nu exista om fara de pacat . dar Dumnezeu e bun si chiar daca gresim , ne iarta daca si noi ii cautam iertarea. eu sper din tot sufletul ca Dumnezeu sa ma primeasca in rai, langa El, dar sper ca de acum incolo sa imi pastrez sufletul curat, sa fiu demna de locul acela. Dumnezeu are grija de noi. |
|
 | |
Gaby Membru

Mesaje: 577 Data de inscriere: 22/12/2010 Varsta: 34 Localizare: italia
 | Subiect: Re: Rai sau Iad.....decizia iti apartine! 10.01.11 3:21 | |
| E normal ,ca toti ne dorim sa ajungem in rai,dar judecatile lui Dumnezeu sant multe .Daca ar fi sa ma gandesc la faptele mele pana acum ,nu mi-ar placea deloc sa mor maine ,imi doresc sa traiesc cat mai mult ,sa ma pot schimba in bine....dar sper din toata inima sa ajung sa fac bine,sa-mi cer iertare pentru pacatele mele,sa-mi indrept greselile si sper ca bunul Dumnezeu sa-mi lumineze mintea si sa fac ceia ce n-am reusit sa fac pana acum. |
|
 | |
cristina41975 Colaborator

Mesaje: 186 Data de inscriere: 20/12/2010 Varsta: 37 Localizare: Mures
 | Subiect: Re: Rai sau Iad.....decizia iti apartine! 10.01.11 3:31 | |
| Din copilarie raiul mi-l imaginam ca pe un loc cu dealuri pline de flori si liniste ... iadul e opusul cu miros greu, irespirabil, nu neaparat cu flacari, intunecat ... Unde as vrea sa ajung? In rai normal, dar desi am facut multe lucruri bune am facut si rele si fac in continuare chiar si fara sa vreau! Poate cel mai greu pacat al meu este faptul ca nu cred din tot sufletul, eu v-am mai spus ca am intrebari si asta cantereste destul contra a ceea ce inseamna sa fii bun crestin! |
|
 | |
Gaby Membru

| Subiect: Re: Rai sau Iad.....decizia iti apartine! 10.01.11 3:47 | |
| Exact asa mi-l imaginam si eu raiul cand eram copil...dealuri verzi,flori ,cerul senin ,pasari ciripind...in schimb iadul mi-l imaginam negru , cu flacari si diavoli cu furci... |
|
 | |

| Subiect: Re: Rai sau Iad.....decizia iti apartine! 10.01.11 3:49 | |
| Hmmmm....sunt doua variante,crezi sau nu crezi! Credinta inseamna sa crezi in ceva ce nu se vede , nu ai nevoie de dovezi pentru a crede,crezi si punct. Toata existenta noastra , lumea ,tot ce ne inconjoara e alcatuita din intrebari fara raspuns.Insa cum avem atatia oameni de stiinta ,au aparut zeci de mii de idei si ipoteze...Aveam pana de curand ceva intrebari legate de religie,insa prefer sa nu ma mai gandesc la ele,oricum raspunsul nu-l stie nimeni,ce pot sa spun este ca cred cu tarie in Dumnezeu,in existenta Lui,cred in Iisus hristos,cred in Sfanta Scriptura.Sunt unele lucruri pe care inca nu le inteleg,dar sunt sigura ca ma va lumina Dumnezeu si le voi intelege ,doar ca trebuie sa am rabdare.... |
|
 | |
cristina41975 Colaborator

Mesaje: 186 Data de inscriere: 20/12/2010 Varsta: 37 Localizare: Mures
 | Subiect: Re: Rai sau Iad.....decizia iti apartine! 10.01.11 4:22 | |
| Flore nu ma stii de ieri, eu nu spun ca nu cred in Dumnezeu sau Iisus ... eu am semne de intrebare privind regulile impuse de biserica! "Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, şi celui ce bate i se va deschide. (Matei 7, 7-8)" Iar intrebarile mele vin tot din cauza celor care se ocupa de studii si care au scris ce s-a discutat in diverse intalniri dintre mai marii bisericii. Dar asta e alt subiect! Deci cred ca exista raiul si iadul, caci nu se poate sa fie una fara alta ... mereu e ceva bun si ceva rau!
|
|
 | |
Gaby Membru

| Subiect: Re: Rai sau Iad.....decizia iti apartine! 10.01.11 4:35 | |
| Cristina daca ai indoieli,citeste Biblia sau filocalia. |
|
 | |

| Subiect: Re: Rai sau Iad.....decizia iti apartine! 10.01.11 5:04 | |
| Eu stiu....cum crezi tu!In privinta regulilor bisericesti si eu am unele semne de intrebare si unele inca foarte mari,cum zici asta-i alt subiect. |
|
 | |

| Subiect: Re: Rai sau Iad.....decizia iti apartine! 21.02.11 2:17 | |
| Ma gandesc.............daca Dumnezeu a lasat atat frumusete pe pamant,atatea culori,atatea miresne,atatea forme,va dati seama cum arata raiul? Cred ca nu-si doreste nimeni sa ajuga in iad,alegerea sta in mainile noastre..........  "Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunea,pentru ca atunci cand Il vei uita,Domnul sa-si aduca aminte de tine." |
|
 | |
| | Rai sau Iad.....decizia iti apartine! | |
|