“Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor,marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu Care este in ceruri Iar cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu Care este in ceruri.”

AcasaAcasa  Despre noiDespre noi  InregistrareInregistrare  ColaboratoriColaboratori  ConectareConectare  FAQFAQ  CautareCautare  

Impartiti | 

Da-i Doamne lacrimi mosnegutului cela de la Proclu!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2
AutorMesaj
Florentina
Membru fondator

Data de inscriere: 19/12/2010
Varsta: 30
Localizare: Prahova

MesajSubiect: Re: Da-i Doamne lacrimi mosnegutului cela de la Proclu!   19.02.12 10:03

Smerenia sporeste prin Spovedanie
Marturisirea asa este:pe masura ce avem cainta si marturisim intai pe cele mari pe acea masura Duhul Sfant ne va iertasi prin marturisire sporeste si smerenia.Cand cineva se duce l amarturisit sa aiva o cainta ,o smerenie mare....si sa creadacu adevarat ca Duhul cel Sfant lucreaza prin duhovnic si atunci il ajuta Duhul cel Sfant.Cine s-a trezit n-are decat sa planga.Sunt multe ispite din care numai prin smerenie Duhul Sfant ne miluieste.
Mi-a spus un parinte asa:cat poti sa nu ma las sa ma scoata altii din iad,este nenorocire sa te lasi scos de altii.....

"Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunea,pentru ca atunci cand Il vei uita,Domnul sa-si aduca aminte de tine."
Sus In jos
http://dumnezeuneiubeste.forumgratuit.ro

Da-i Doamne lacrimi mosnegutului cela de la Proclu!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Inapoi  1, 2
De retinut!
Evitati limbajul tip sms si mess!Folositi majuscule doar cand este necesar!
Cand preluati un articol asigurati-va ca este in duhul ortodoxiei!Nu uitati sa precizati sursa!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Cuvant ziditor de suflet-

"Mantuitorul a ales Crucea fiindca astfel se moare cu mainile intinse.El s-a sfarsit imbratisandu-ne"
"Nu piroanele L-au tinut pe Hristos rastignit ci marea Lui iubire de oameni"
"Dacă ar fi fost în lume numai un singur păcătos, Iisus ar fi adus cu drag pentru el singur aceeaşi Jertfă, ca pentru o lume întreagă.”
Deci indrazneste si tu!Fa un pas catre Dumnezeu si El va face restul catre tine!
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog