“Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor,marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu Care este in ceruri Iar cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu Care este in ceruri.”

AcasaAcasa  Despre noiDespre noi  InregistrareInregistrare  ColaboratoriColaboratori  ConectareConectare  FAQFAQ  CautareCautare  

Impartiti | 

Inainte de toate sa facem cunostinta!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorMesaj
KeepItReal
Membru fondator

Data de inscriere: 21/11/2011
Varsta: 25

MesajSubiect: Re: Inainte de toate sa facem cunostinta!   09.02.12 2:54

Bine ati venit doamna Elena!

Rugaciunea este oxigenul vietii sufletesti. Asa cum trupul moare fara oxigen, tot asa si sufletul nu poata trai fara rugaciune.
Cât de uşor uităm pricina însăşi a existenţei noastre.
Inima mea dulce, El te ascultă înainte ca gura să se deschidă şi înainte ca oftatul să ţi se fi slobozit din piept”
Vedeti ca fiecare om care pacatuieste poate sa fie un Saul. Saul a fost ucigas de oameni, a fost prigonitor a lui Hristos si al crestinilor, a dus oamenii in temnita si la moarte sa fie executati, a sprijinit uciderea Sfantului Arhidiacon Stefan, cel dintai dintre mucenicii Lui Hristos, si totusi, pe urma, a devenit Sfantul Apostol Pavel! Ce usor ar fi fost pentru noi daca eram in vremea aia sa-l judecam si sa-l osandim, sa-l facem in fel si chip, sa-l ocaram neincetat! Dar oare, l-ar fi ajutat lucrul acesta pe Saul, l-ar fi luminat, l-ar fi indreptat?
Sus In jos
Cozma Daniela
Membru

Data de inscriere: 01/11/2011
Varsta: 32

MesajSubiect: Re: Inainte de toate sa facem cunostinta!   09.02.12 2:57

bine ati venit doamna elena, ma bucur ca au venit altii membrii noi pe forum.
Sus In jos
Florentina
Membru fondator

Data de inscriere: 19/12/2010
Varsta: 30
Localizare: Prahova

MesajSubiect: Re: Inainte de toate sa facem cunostinta!   09.02.12 4:23

elena63 a scris:
Buna ziua dragii mei.
Sa va spun cite ceva despre mine . Am 63 de ani , sint pensionara, locuiesc in bocsa caras-severin, am o familie minunata , un sot iubitor si bun, doi baieti realizati si un nepotel minunat.Am crescut si educat copii in credinta si moralitate, ascult acum cintarile bisericesti si-mi curg lacrimi de fericire, deabia apuc sa vina duminica sa merg la biserica si nu numai. Cam asta am considerat sa va spun despre mine , daca mai aveti intrebari va voi raspunde cu mare drag.Doamne Ajuta.!

Bine ati venit doamna Elena.Ma bucur sa vad ca avem crestini trecuti prin viata pe forum.Sedere cat mai indelungata alaturi de noi.

"Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunea,pentru ca atunci cand Il vei uita,Domnul sa-si aduca aminte de tine."
Sus In jos
http://dumnezeuneiubeste.forumgratuit.ro
alina.elie
Membru

Data de inscriere: 14/02/2011

MesajSubiect: Re: Inainte de toate sa facem cunostinta!   09.02.12 5:22

Bine ati venit
Sus In jos
elena63
Membru

Data de inscriere: 08/02/2012
Varsta: 62

MesajSubiect: Re: Inainte de toate sa facem cunostinta!   09.02.12 6:41

Va multumesc la toti de primirea calduroasa, sper sa nu va dezamagesc cu nimic, asa este sint trecuta prin viata si cu bune si cu rele dar mai ales cu credinta in Bunul nostru Dumnezeu, ca fara El sintem pierduti.
Sanatate la toata lumea de aici, pe parcurs o sa ma obisnuiesc cu numele voastre pina atunci Doamne Ajuta .
Sus In jos
Gaby
Membru

Data de inscriere: 22/12/2010
Varsta: 34
Localizare: italia

MesajSubiect: Re: Inainte de toate sa facem cunostinta!   10.02.12 12:04

Bun venit va doresc si eu d-na Elena!Doamne ajuta!
Sus In jos
den123
Membru

Data de inscriere: 09/07/2011
Localizare: spania

MesajSubiect: Re: Inainte de toate sa facem cunostinta!   11.02.12 6:23

Bine ati venit doamna Elena.
va pup.
Sus In jos
Traian
Membru

Data de inscriere: 04/03/2012
Varsta: 33

MesajSubiect: Re: Inainte de toate sa facem cunostinta!   06.03.12 10:10

Bine v am gasit!
Sunt artist plastic, pictor de icoane , cantaret la strana, arcas si arcar. Sper ca sa timpul petrecut pe forumul acesta, sa fie cat mai rodnic pentru suflet si cuget.
Sus In jos
KeepItReal
Membru fondator

Data de inscriere: 21/11/2011
Varsta: 25

MesajSubiect: Re: Inainte de toate sa facem cunostinta!   06.03.12 10:30

Bine ai venit Traian ! Si sper ca toti sa ne intelegm si sa fie bine,si sa postam articole spre zidire sufleteasca.Imi cer scuze daca am fost un pic mai rautacios in discutia de mai devreme dar nu avea legatura numele lui Dumnezeu cum topicul respectiv:)Sper sa nu fie cu suparare si sa ne intelegm bine.Apreciez sinceritatea chiar daca e contrara la ce zic...Eu am multe de invat de la multi si de asta nu vreau ,sa fac ce fac altii pe alte forumuri care se aproba unii pe altii de dragul de a fi bine si deviaza de la realitate:)Aici suntem asa normali toti si incercam sa fim o mica familie si sa invatam cate ceva intr-un duh cat mai de smerenie:)

Rugaciunea este oxigenul vietii sufletesti. Asa cum trupul moare fara oxigen, tot asa si sufletul nu poata trai fara rugaciune.
Cât de uşor uităm pricina însăşi a existenţei noastre.
Inima mea dulce, El te ascultă înainte ca gura să se deschidă şi înainte ca oftatul să ţi se fi slobozit din piept”
Vedeti ca fiecare om care pacatuieste poate sa fie un Saul. Saul a fost ucigas de oameni, a fost prigonitor a lui Hristos si al crestinilor, a dus oamenii in temnita si la moarte sa fie executati, a sprijinit uciderea Sfantului Arhidiacon Stefan, cel dintai dintre mucenicii Lui Hristos, si totusi, pe urma, a devenit Sfantul Apostol Pavel! Ce usor ar fi fost pentru noi daca eram in vremea aia sa-l judecam si sa-l osandim, sa-l facem in fel si chip, sa-l ocaram neincetat! Dar oare, l-ar fi ajutat lucrul acesta pe Saul, l-ar fi luminat, l-ar fi indreptat?
Sus In jos
Florentina
Membru fondator

Data de inscriere: 19/12/2010
Varsta: 30
Localizare: Prahova

MesajSubiect: Re: Inainte de toate sa facem cunostinta!   06.03.12 10:40

Traian a scris:
Bine v am gasit!
Sunt artist plastic, pictor de icoane , cantaret la strana, arcas si arcar. Sper ca sa timpul petrecut pe forumul acesta, sa fie cat mai rodnic pentru suflet si cuget.

Bine ai venit Traian.Asa sa fie!

"Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunea,pentru ca atunci cand Il vei uita,Domnul sa-si aduca aminte de tine."
Sus In jos
http://dumnezeuneiubeste.forumgratuit.ro
den123
Membru

Data de inscriere: 09/07/2011
Localizare: spania

MesajSubiect: Re: Inainte de toate sa facem cunostinta!   12.03.12 3:37

Bun venit Traian.
Sus In jos

Inainte de toate sa facem cunostinta!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 6 din 6Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6
De retinut!
Evitati limbajul tip sms si mess!Folositi majuscule doar cand este necesar!
Cand preluati un articol asigurati-va ca este in duhul ortodoxiei!Nu uitati sa precizati sursa!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Despre noi-

"Mantuitorul a ales Crucea fiindca astfel se moare cu mainile intinse.El s-a sfarsit imbratisandu-ne"
"Nu piroanele L-au tinut pe Hristos rastignit ci marea Lui iubire de oameni"
"Dacă ar fi fost în lume numai un singur păcătos, Iisus ar fi adus cu drag pentru el singur aceeaşi Jertfă, ca pentru o lume întreagă.”
Deci indrazneste si tu!Fa un pas catre Dumnezeu si El va face restul catre tine!
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog